Direktlänk till inlägg 16 februari 2009

Men jag är sjuk!

Av Soffan - 16 februari 2009 00:19

Dagen till ära är jag sjuk. Hemsk sjuk. Jättesjuk faktiskt. Och ännu sjukare blir jag när det är sol ute - i Göteborg. Jo, det är sant, jag är faktiskt sjuk på riktigt. Feber, huvudvärk, halsont... ja det räcker gott!


Men det ger ju också möjlighet att redogöra dagsläget, eller ja, dagsläget för fyra dagar sedan när jag inte var sjuk.


Jag har det senaste tränat ganska sporadiskt varken särskilt målmedvetet eller överdrivet ambitiöst. Men så, någon dryg månad innan jul när jag köpte mitt livs tredje gymkort slog jävlaranammat i mig. Jag är ju faktiskt en inbiten tävlingsmänniska och jag gillar ju faktiskt idrott. Det är bara lite jobbigt att ta sig dit ibland.


Men nu är jag på G. Riktigt taggad och två, snart tre månader senare är jag fortfarande det! I november orkade jag nätt och jämnt springa en kilometer utan att få kvälvningar och benhinneinflammation och första gången jag testade spinning (på lättaste passet) fick jag andnöd innan uppvärmningspasset ens var slut. Så ja! Jag var helt ur form!


Men jag har kämpat sedan dess, låtit saker ta sin tid, tränat regelbundet och målmedvetet och den 8 februari sprang jag 8 kilometer, mycket stolt och med krafter kvar!


Så nu är det dags att intensifiera, effektivisera, bygga kondition, muskler och bränna fett! Hell yeah! Det ska ske på ett hälsosamt sätt, som bygger på sund träning och välbalanserade kostval.


MÅL under 2009:
- Springa midnattsloppet (1 mil)
- Springa 5 km under 30 min
- Gå ned tio kilo (från startvikt i december)

Det var alles für nu. 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soffan - 16 februari 2009 00:06

Nämen, en blogg. En satans ambitiös sådan. En hemsk vidrig blogg som kommer ge er alla soffliggare dåligt samvete. Ni kommer hata den, ni kommer hata mig, eller så hakar ni på. För här inne kommer det lukta svett, det kan ni ge er *** på!   Men det g...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<<
Februari 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards